Urządzenia i Akcesoria
Sauce béchamel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
570 gramme
Składniki
-
45 g de farine blanche
-
510 g de lait entier
-
45 g de beurre non salé en pièces
-
½ c. à thé de sel
-
2 pincées de poivre noir moulu
-
2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 570 gramme
Sód
1424.9 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
3468 kJ /
828.9 kcal
Tłuszcz
56.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
29.9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes
1 godz. 15 min
Lasagne Bolognaise
3 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Saumon à la sauce hollandaise au citron, asperges et riz
45 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Soupe mystère
55 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Sauce béchamel
15 min
Jus d'orange frais
5 min
Soupe aux poireaux et pommes de terre
40 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Purée de pommes de terre classique
50 min