Trempette épicée au fromage

Trempette épicée au fromage

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

  • 4 oignon verts paré, en morceaux (2,5 cm)
  • 115 g poivron rouge grillé, en conserve égoutté
  • 170 g de fromage cheddar fort en cubes
  • 170 g de cheddar en cubes
  • 340 g de fromage à tartiner ramolli, coupé en cubes
  • 2 c. à soupe de sriracha
  • oignon verts en fines tranches, pour décorer
  • poivron rouge grillé, en conserve en fines tranches, pour décorer
  • croustilles de tortillas pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 216.8 kcal / 906.9 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...