Urządzenia i Akcesoria
Pasta Primavera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese, cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
red onions cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
red bell peppers cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle1 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
broccoli florets medium3 oz
-
3 oz zucchini, cut into pieces (¾ in.)yellow squash cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
-
9 oz rotini pasta, driedpenne pasta, dried9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.9 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1113.4 kJ /
266.1 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta and Rice
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Fish and Zucchini
35 min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen