Apple and Fig Stuffed Pork Chops
TM6 TM5

Apple and Fig Stuffed Pork Chops

4.6 (7 ocen)

Składniki

Pork Chops

  • 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 1 tsp dried thyme
  • 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
  • 4 oz red onions, in pieces
  • 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
  • 2 oz celery, in pieces
  • 1 tbsp bread crumbs
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp dried sage
  • 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)

Cider Sauce

  • 10 oz apple cider
  • 8 oz chicken stock
  • ½ oz Dijon mustard
  • 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • 1 tbsp unsalted butter, chilled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2284 kJ / 546 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy