Urządzenia i Akcesoria
红烧萝卜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
五花肉 切薄片30 克
-
白萝卜 一切二,切2厘米段500 克
-
八角1 颗
-
水300 克
-
白砂糖20 克
-
生抽25 克
-
老抽20 克
-
蚝油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
794.1 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
754.2 kJ /
180.3 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny