红烧萝卜

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 五花肉 切薄片
    30 克
  • 白萝卜 一切二,切2厘米段
    500 克
  • 八角
    1 颗
  • 300 克
  • 白砂糖
    20 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    20 克
  • 蚝油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 794.1 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 754.2 kJ / 180.3 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...