Urządzenia i Akcesoria
玉米青豆炒虾仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
冷冻玉米粒 提前解冻200 克
-
冷冻豌豆 提前解冻100 克
-
虾仁,中等大小 吸干水分200 克
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
198.4 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
684 kJ /
163.5 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny