黄焖牛筋

黄焖牛筋

4.4 27 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 干辣椒 去籽,切段
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 2 片
  • 料酒
    10 克
  • 牛筋 切3×4厘米段,焯水洗净沥干
    400 克
  • 柱候酱 (李锦记牌)
    1 汤匙
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    30 克
  • 260 克
  • 冰糖
    25 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36.9 g
Kalorie 1403 kJ / 335.3 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...