Urządzenia i Akcesoria
黄焖牛筋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
干辣椒 去籽,切段1 个
-
蒜头2 瓣
-
姜2 片
-
料酒10 克
-
牛筋 切3×4厘米段,焯水洗净沥干400 克
-
柱候酱 (李锦记牌)1 汤匙
-
老抽10 克
-
生抽30 克
-
水260 克
-
冰糖25 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36.9 g
Kalorie
1403 kJ /
335.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny