Urządzenia i Akcesoria
酸辣包菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
剁椒15 克
-
新鲜红辣椒 切末2 根
-
蒜头 切片2 瓣
-
生抽20 克
-
醋30 克
-
糖2 茶匙
-
卷心菜 切片350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.6 g
Kalorie
549.7 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny