Urządzenia i Akcesoria
春饼配合菜
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
20 个
Składniki
春饼
-
水100 克
-
盐1 小撮
-
面粉200 克
-
油5 克
-
面粉 撒粉用适量
-
油 涂抹用
-
水 蒸煮用500 克
合菜
-
蛋2 颗
-
油20 克
-
胡萝卜 切丝100 克
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
粉丝 在水里泡软25 克
-
绿豆芽100 克
-
韭菜 切5厘米段100 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
生抽5 克
-
新鲜黑木耳 切丝80 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
143.6 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
298.7 kJ /
71.5 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny