胡椒猪肚鸡汤

胡椒猪肚鸡汤

4.9 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 猪肚 新鲜的(约450克)
    1 个
  • 面粉 清洗用
  • 白醋 清洗用
  • 1500 克
  • 料酒
    70 克
  • 花椒
    5 克
  • 切片
    40 克
  • 打结
    5 支
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 热水
    1400 克
  • 切块
    500 克
    500 克 童子鸡, ,切块(见要诀)
  • 10 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 生抽 蘸料用
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 894.5 mg
Białko 23.2 g
Kalorie 821.3 kJ / 196.5 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...