Urządzenia i Akcesoria
胡椒猪肚鸡汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
猪肚 新鲜的(约450克)1 个
-
面粉 清洗用
-
白醋 清洗用
-
水1500 克
-
料酒70 克
-
花椒5 克
-
姜 切片40 克
-
葱 打结5 支
-
油10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
热水1400 克
-
500 克 童子鸡, ,切块(见要诀)鸡 切块500 克
-
盐10 克
-
枸杞1 汤匙
-
生抽 蘸料用1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
894.5 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
821.3 kJ /
196.5 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny