Urządzenia i Akcesoria
白卤牛腱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
牛腱肉600 克
-
香叶2 片
-
八角2 颗
-
陈皮2 片
-
花椒 (约1汤匙)5 克
-
姜20 克
-
料酒50 克
-
盐 (约4茶匙)20 克
-
水1200 克
-
京葱 切段50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2387.8 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
680.3 kJ /
162.8 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny