白卤牛腱

白卤牛腱

4.5 26 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉
    600 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    2 颗
  • 陈皮
    2 片
  • 花椒 (约1汤匙)
    5 克
  • 20 克
  • 料酒
    50 克
  • (约4茶匙)
    20 克
  • 1200 克
  • 京葱 切段
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2387.8 mg
Białko 28.1 g
Kalorie 680.3 kJ / 162.8 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...