白卤牛腱
TM6 TM5

白卤牛腱

4.5 (25 ocen)

Składniki

  • 600 克 牛腱肉
  • 2 片 香叶
  • 2 颗 八角
  • 2 片 陈皮
  • 5 克 花椒 (约1汤匙)
  • 20 克 姜
  • 50 克 京葱 ,切段
  • 50 克 料酒
  • 20 克 盐 (约4茶匙)
  • 1200 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
680.3 kJ / 162.8 kcal
Białko
28.1 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.8 g
Sód
2387.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy