Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 牛腱肉
- 2 片 香叶
- 2 颗 八角
- 2 片 陈皮
- 5 克 花椒 (约1汤匙)
- 20 克 姜
- 50 克 京葱 ,切段
- 50 克 料酒
- 20 克 盐 (约4茶匙)
- 1200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 680.3 kJ / 162.8 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 2387.8 mg