Urządzenia i Akcesoria
Flan au caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
60 g de sucre
-
300 g de lait entier
-
3 œufs
-
6 - 12 c. à café de caramel liquide
-
250 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
598.5 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plaisirs sucrés
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Focaccia
3 godz.
Petits pains moelleux
1 godz. 45 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Dessert express aux fraises
5 min
Sirop de caramel
35 min
Aïoli
5 min
Riz cuit à la vapeur
25 min
Pico de Gallo
5 min
Vinaigrette citronnée
5 min
Pudding à la semoule et à la crème
20 min
Risotto aux bolets
45 min
Paëlla
50 min