Urządzenia i Akcesoria
Flan au caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
60 g de sucre
-
300 g de lait entier
-
3 œufs
-
6 - 12 c. à café de caramel liquide
-
250 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
598.5 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plaisirs sucrés
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pommes de terre, chou-fleur et sauce hollandaise pour une grande tablée
Brak ocen
Crêpes
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Tarte salée à la ratatouille
1 godz.
Pommes spiralées au four
Brak ocen
Vinaigrette citronnée
5 min
Crème-dessert au caramel
3 godz.
Galette de ratatouille
1 godz. 30 min
Truffes au moka
30 min
Glace à la vanille
12 godz.
Panna cotta à la compote d’ananas
4 godz. 40 min
Brownies express
25 min