Urządzenia i Akcesoria
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
Plum Sauce
-
cinnamon stick broken in pieces½
-
star anise1
-
clove1
-
Sichuan peppercorns¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
plums pitted, cut in pieces (2 cm)225 g
-
orange peeled, flesh only, cut in pieces½
-
onion quartered15 g
-
cider vinegar (eg. apple)20 g
-
light brown sugar40 g
-
soy sauce20 g
-
honey10 g
-
water150 g
-
fine sea salt½ tsp
Dumpling Wrappers
-
water plus 10 g (optional)170 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
Duck Filling
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions sliced (3 mm)5
-
toasted sesame oil1 Tbsp
-
Shaoxing rice wine2 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
ground Sichuan pepper½ tsp
-
coarse sea salt1 pinch
Assembly and Cooking
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819 mg
Białko
25 g
Kalorie
2119 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Curry Powder Mix
15 min
Italian Brunch
Brak ocen
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Pizza Dough
1 godz.
Coleslaw
10 min
Coleslaw
10 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Tomato sauce
40 min