Risottata mit Spargel, Brokkoli und Pilzen

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesankäse in Würfel geschnitten (2 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe in dünne Scheiben geschnitten
    1
  • Paprika (Gemüse) in Stücke geschnitten (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Spargel, grüne in Stücke geschnitten (2-3 cm)
    100 g
    100 g tiefgefrorene Brechbohnen
  • Brokkoliröschen
    150 g
  • frische Pilze geviertelt
    100 g
  • Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
    300 g
  • Paprika, süß (opcjonalnie)
    1 TL
  • Wasser
    400 g
  • Gemüsesuppenpulver
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Pasta, getrocknet, Typ Spaghettini Kochzeit (8-9 Minuten)
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 612 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 1897.6 kJ / 453.6 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 87.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...