Urządzenia i Akcesoria
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
612 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Risottata
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 godz. 30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Nasi Goreng
40 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Mosselen Marinière
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min