Urządzenia i Akcesoria
Za'atar pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
36.4 g
Kalorie
9021 kJ /
2156 kcal
Tłuszcz
217.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Fruit Smoothie
10 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Gluten-Free Bagels
1 godz. 50 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Tri-Colour Ginger Rice
45 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Millet flour bread
2 godz. 35 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min