Urządzenia i Akcesoria
Za'atar pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
36.4 g
Kalorie
9021 kJ /
2156 kcal
Tłuszcz
217.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thandi
5 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Vegan mayonnaise
15 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Soft date cake with walnuts
1 godz. 10 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Gazelle horns
1 godz.
Creamy Moroccan bean soup
35 min