Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with Mushroom Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Meatloaf
-
onion cut into pieces60 g
-
parsley leaf, fresh10 sprigs
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic cloves2
-
ground beef broken into pieces395 g
-
panko breadcrumbs45 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
baby spinach, fresh30 g
-
Gruyère cheese thinly sliced60 g
Mushroom Sauce
-
onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
all purpose white flour1 ounce
-
garlic clove1
-
butter, unsalted cubed15 g
-
red wine115 g
-
beef broth570 g
-
thyme leaf, fresh plus extra to garnish5 sprig
-
Worcestershire sauce30 g
-
fresh brown mushrooms thinly sliced225 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1627 mg
Białko
44 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Shrimp Scampi
40 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min