Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pot Roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (opcjonalnie)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
603.3 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
1332 kJ /
318.4 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Lemon Garlic Chicken
30 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min