Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (opcjonalnie)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes, cut in half
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 603.3 mg
Alternatywne przepisy
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min