Urządzenia i Akcesoria
Cantonese Steamed Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735 mg
Białko
30 g
Kalorie
1207 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge
35 min