Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove, unpeeled
- 10 g cooking oil
- 300 g French beans, cut diagonally
- 50 g carrots, cut in thin slices
- 15 g light soy sauce, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
- Sód
- 157 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 Std. 20 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40 min