Urządzenia i Akcesoria
Îles flottantes à la rose
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
blancs d'œufs3
-
de sucre en poudre190 g
-
de lait700 g
-
d'eau de rose à ajuster en fonction des goûts50 - 100 g
-
de chocolat blanc coupés en morceaux100 g
-
de maïzena et 1 c. à café10 - 20 g
-
jaunes d'œufs3
-
œuf1
-
de caramel liquide
-
pétales de rose fraîches ou séchées, comestibles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446 kcal /
1868 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
76.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
118.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
15 min
10 min
12 godz.
1 godz.
10 min
5 min
5 min
5 godz. 30 min
4 godz.
Brak ocen
15 min
2 godz. 40 min