Îles flottantes à la rose

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • blancs d'œufs
    3
  • de sucre en poudre
    190 g
  • de lait
    700 g
  • d'eau de rose à ajuster en fonction des goûts
    50 - 100 g
  • de chocolat blanc coupés en morceaux
    100 g
  • de maïzena et 1 c. à café
    10 - 20 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • œuf
    1
  • de caramel liquide
  • pétales de rose fraîches ou séchées, comestibles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 446 kcal / 1868 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 76.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 118.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie