Bacalhau com espinafre e cenoura

Bacalhau com espinafre e cenoura

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porções

Składniki

  • pão de milho em pedaços
    80 g
  • azeite
    65 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura cortada em pedaços
    200 g
  • sal
    2 c. chá de
  • folhas de espinafre fresco
    200 g
  • bacalhau demolhado em pedaços
    500 g
  • batata palha
    100 g
  • leite
    800 g
  • creme de leite fresco
    200 g
  • farinha de trigo
    100 g
  • manteiga com ou sem sal
    30 g
  • pimenta, moída
    1 pitada de
  • noz moscada
    3 pitadas de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 961.1 kcal / 4021.3 kJ
Białko 65.3 g
Tłuszcz 51.6 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Sód 7107.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...