Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g azeite
lub 20 g óleo vegetal - 400 g cenoura cortada em palitos (5 cm de comprimento, 0,5 cm de espessura aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 250 g de chalota
20 Min
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Saltear 400 g de beringela
35 dk
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Saltear 200 g de curgete
20 Min
Saltear 200 g de pimento
20 Min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min