Gnocchi au fromage blanc et à la semoule avec sauce aux fruits frais

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de fromage blanc (quark)
    250 g
  • œuf
    1
  • de semoule de blé dur
    70 g
  • de farine de blé
    45 g
  • de beurre, salé ou non salé
    30 g
  • de chapelure
    70 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de mélange de baies surgelées
    300 g
    300 g de mélange de baies fraîches
  • d'extrait naturel de vanille
    2 c. à café
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1500 g
  • de sel plus 1 pincée supplémentaire
    1 c. à café
  • de sucre glace
  • de zeste de citron râpé
  • de menthe fraîche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 282.5 kcal / 1182.1 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 672.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie