Flammekueche

Flammekueche

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

La pâte
  • d'eau
    160 g
  • de levure déshydratée (1 sachet)
    8 g
  • de farine de blé type 55 ou 65, et un peu pour fariner
    300 g
  • de sel
    ½ c. à café
La garniture
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de munster coupé en cubes
    200 g
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de lardons
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 551 kcal / 2303 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie