
Urządzenia i Akcesoria
Flammekueche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
La pâte
-
d'eau160 g
-
de levure déshydratée (1 sachet)8 g
-
de farine de blé type 55 ou 65, et un peu pour fariner300 g
-
de sel½ c. à café
La garniture
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de munster coupé en cubes200 g
-
de crème fraîche, min 30% M.G.200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de lardons200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
551 kcal /
2303 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
2 godz. 10 min
1 godz. 20 min
20 godz.
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen