Urządzenia i Akcesoria
Légumes rissolés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
10 g de gousses d'ail
-
10 g d'huile d'olive extra vierge
-
300 g de pak-choï ou autres légumes verts, coupés en lanières (voir conseil)
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartinade végétalienne aux poivrons grillés et noix de cajou
15 min
Mojito
5 min
Energy balls aux dattes
Brak ocen
Muesli énergisant
25 min
Pain express
1 godz. 15 min
Paëlla
50 min
Guacamole
5 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Glace d'Avocat avec sauce au Chocolat
Brak ocen
Spaghetti bolognaise
40 min