Urządzenia i Akcesoria
Aïoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
250 g di olio di semi di girasole
-
3 spicchi di aglio
-
1 uovo, medio (53-63 g)
-
5 g di succo di limone
-
5 g di senape
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
5 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa all'aglio
15 min
French Dressing
15 min
Tarte Tatin
Brak ocen
Peperoni ripieni con ragù di lenticchie
Brak ocen
Porridge con banane e miele
10 min
Zuppa di funghi all’ungherese
35 min
Latte al cioccolato bianco
8 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
50 min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Spuma ai mirtilli
10 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Pollo intero con ratatouille
1 godz.