Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Asparagi
- 600 g di acqua
- 950 g di asparagi verdi, il terzo inferiore pelato
- ½ di cucchiaino di sale
Salsa olandese
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 30 g di vino bianco
- 10 g di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di yogurt greco al naturale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1250 kJ / 301 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Riso casimiro
45 min
Gratin di patate
1h 10min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Torta di carote argoviese
2h
Asparagi con patate
50min
Zuppa di zucca
35 min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Biscotti milanesini
3 Std.
Insalata di patate
1óra 5p
Insalata di carote
15 Min
Purea di patate
45 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 λεπτ.