Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cetriolino sott'aceto, tagliato a metà
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, sgocciolato (peso netto sgocciolato: circa 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6304 kJ / 1506 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 137 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 Min
Salsa cocktail
5min
Insalata di patate
1h 5min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Guacamole
5min
Besciamella
15min
Dip di tonno
5min
Torta di pane
1小时 20 分钟
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Mousse di tonno
10min