Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 260 g di farina bianca
- 20 g di olio di oliva
- ¼ di cubetto di lievito fresco (10 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 135 g di acqua
Stampi
- farina bianca per spianare
- 130 g di cipolle, dipende dalla grandezza, a metà o in quarti
- 180 g di panna acida
- 150 g di pancetta, a fette, a strisce (5 mm)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 99.3 g
- Tłuszcz
- 87.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con asparagi e riso
45min
Polenta ticinese
45min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Brak ocen
Purè di patate dolci
1h
Tarte flambé
Brak ocen
Purè di verdure
Brak ocen
Muffin al cioccolato
45min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40 min
Panpepato lucernese
55 Min
Torta di carote
1h 10 min
Crêpe
1h 15min