Tarte flambé con pancetta

Tarte flambé con pancetta

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

Impasto
  • di farina bianca
    260 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di lievito fresco (10 g)
    ¼ di cubetto
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    135 g
Stampi
  • farina bianca per spianare
  • di cipolle dipende dalla grandezza, a metà o in quarti
    130 g
  • di panna acida
    180 g
  • di pancetta, a fette a strisce (5 mm)
    150 g
  • di fior di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1281.7 kcal / 5365.5 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 87.1 g
Węglowodany 99.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...