Crumble végétalien pommes, noix et raisins secs au rhum

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions

Składniki

  • de raisins secs
    30 g
  • de rhum
    25 g
  • de noisettes, avec peau ou blanchies
    50 g
  • de margarine végétalienne froide, en morceaux et un peu pour le plat
    100 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de farine de blé
    140 g
  • de sel
    1 pincée
  • de pommes évidées et coupées en quatre (voir "Variante(s)")
    600 g
  • de jus de citron
    10 g
  • de cannelle, moulue (voir "Variante(s)")
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 411.7 kcal / 1722.7 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 57.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 151.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie