Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan cheese substitute
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
canned kidney bean (drained weight 255 g), drained1 can
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onion cut in eighths1
-
100 g waterwhite wine, dry (vegan)100 g
-
canned chopped tomato (400 g)1 can
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
10.5 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 godz.
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Rainbow Popsicles
10 godz.
Carrot Rice
Brak ocen
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min