
Urządzenia i Akcesoria
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)600 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves3
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length15
-
brown sugar10 g
-
salt1 pinch
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onions cut in wedges50 g
-
roasted cashew nuts (opcjonalnie)50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
299 kcal /
1250 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g