Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g young ginger, peeled, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g garlic cloves
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4791 kJ / 1145 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 245 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 150 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Thai Green Curry Paste
10 min
Tom Yum Paste
45 Min
Onion Relish
5 min
Tarka Dal
9h 5min
Ginger Garlic Paste
10 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Nyonya Spice Paste
15min
Ground Spices
5 min
Sambal Belacan
10 min
Chai Masala (Masala Tea)
15min