Knusprige Onsen-Eier mit Kohlgemüse

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

  • Panko
    150 g
  • Wasser
    1000 g
  • Eier Medium (53-63 g), Raumtemperatur
    6
  • pflanzliches Öl zum Braten
  • Weißkohl fein gehackt
    200 g
  • Teriyaki-Sauce Typ Sesam, zum Beträufeln
    6 EL
  • rote Chili, frisch in dünne Scheiben geschnitten, zum Bestreuen
    1
  • Koriander, frisch gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 197.8 kcal / 827.6 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 821.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...