Urządzenia i Akcesoria
Eier-Curry-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portion
Składniki
-
Eier6
-
Wasser750 g
-
Mango-Chutney45 g
-
Mayonnaise60 g
-
Orangensaft10 g
-
Schmand30 g
-
Curry Pulver mild1 ½ TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Frühlingszwiebel in dünnen Ringen2
-
Schwarzkümmelsamen¾ TL
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
355 kcal /
1483 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
862 mg