Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce

Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 Stück

Składniki

  • Serrano-Schinken
    150 g
  • harte Eier
    2
  • natives Olivenöl extra
    50 g
  • Butter
    100 g
  • Zwiebel
    30 g
  • starkes Mehl
    170 g
  • Vollmilch bei Raumtemperatur
    800 g
  • geriebene Muskatnuss
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Salz (nach Geschmack anpassen)
    2 Prisen
Braten und Frittieren
  • Eier
    2
  • Paniermehl
    200 g
  • natives Olivenöl extra (großzügige Menge zum Braten)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 2.64 g
Kalorie 367 kJ / 88 kcal
Tłuszcz 6.07 g
Węglowodany 5.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...