Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Treska v balíčku
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 kus citrónu
- 3 snítky čerstvé petržele, plocholisté, omyté a osušené
- 20 gramů másla, slaného
- 5 - 10 gramů křenu, čerstvého, nastrouhaného
- 40 gramů hořčice, kremžské
Celerové pyré
- 600 gramů vody
- 500 gramů celeru, na kousky
- 330 gramů mrkve, na kolečka
- 50 gramů smetany
- 25 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1431 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Cuketová polévka s chorizem
1h
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min
Treska s kroupotem
50min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min