Wersje kompatybilne
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Brokolicový salát
10 Min
Květáková rýže
10 Min
Petrželový nápoj
5 Min
Velikonoční čokoládová trifle hnízda
Brak ocen
Restované jablko (200 gramů)
15 Min
Brokolicový salát s goji
10 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Špenátový quiche se žampióny
35min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35min
Restovaná jablka (400 gramů)
15 Min
Čočkový salát
2 godz. 45 min