Wersje kompatybilne
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dip ze sušených rajčat
- 100 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 stroužek česneku
- 10 - 15 gramů lístků bazalky
- 500 gramů sýru ricotta
- 1 špetka mletého černého pepře
- ½ - 1 čajová lžička soli
Bezlepkové jáhlové vafle
- 250 gramů jáhel
- 70 gramů kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 5 vajec
- 70 gramů řepkového oleje, plus na pečení
- 80 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička provensálského koření (opcjonalnie)
- řepkový olej
- 100 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandlové mléko
6h 10min
Jáhlovo-maková kaše
20min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Kakaové muffiny z červených fazolí
35min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Kokosové máslo
5min
Máslo z vlašských ořechů
25min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min