Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Pad Thai
1 godz.
Mojito
5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Marinated chicken with salsa
40 min