![Beef Stew with Cauliflower Mash Beef Stew with Cauliflower Mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7df622d796945d109a1b40c203b4de20/Derivates/2fc298b8605e4e13e75673f98b2332f7e13fd1c2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt, adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese, grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
lub vegetable stock -
200
g red wine
lub cranberry juice, no sugar - 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms, cut in quarters
- 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1932 kJ / 462 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1949 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Asian-style Beef Stew
2h 30 min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Homemade Chicken Stock
50min
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Mozambican chicken curry
35 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Cooking White Rice
25 Min