Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew with Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Cauliflower Mash
-
cauliflower cut in florets (2-3 cm)800 g
-
garlic cloves2
-
milk50 g
-
rock salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
butter25 g
-
Parmesan cheese grated25 g
Beef Stew
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves10 g
-
olive oil30 g
-
beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)700 g
-
vegetable stockbeef stock200 g
-
cranberry juice, no sugarred wine200 g
-
carrots cut in slices (1 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
dried bay leaves3
-
rock salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste2 tsp
-
all purpose flour1 tbsp
-
button mushrooms cut in quarters150 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1949 mg
Białko
40 g
Kalorie
1932 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Creamed Spinach
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min