Beef Stew with Cauliflower Mash

Beef Stew with Cauliflower Mash

4.1 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

Cauliflower Mash
  • cauliflower cut in florets (2-3 cm)
    800 g
  • garlic cloves
    2
  • milk
    50 g
  • rock salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    1 tsp
  • butter
    25 g
  • Parmesan cheese grated
    25 g
Beef Stew
  • yellow onions cut in quarters
    200 g
  • garlic cloves
    10 g
  • olive oil
    30 g
  • beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)
    700 g
  • beef stock
    200 g
    vegetable stock
  • red wine
    200 g
    cranberry juice, no sugar
  • carrots cut in slices (1 cm)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • tomato paste
    80 g
  • dried bay leaves
    3
  • rock salt adjust to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    2 tsp
  • all purpose flour
    1 tbsp
  • button mushrooms cut in quarters
    150 g
  • potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped
    6 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462 kcal / 1932 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1949 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...