Urządzenia i Akcesoria
Homemade Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.7 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browning Beef Strips
Brak ocen
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Minced Meat
35 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min