Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Lemon Sauce
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)4 pieces
-
extra virgin olive oil divided85 g
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)60 g
-
pickled capers drained3 tbsp
Pasta
-
water1135 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli450 g
-
salmon, smoked hot flaked (see Tip)155 g
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.9 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2841.2 kJ /
679.1 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Tomato Beef Casserole
40 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pumpkin Chai Latte
Brak ocen
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Tex-Mex Bowl
50 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min