Urządzenia i Akcesoria
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dashi stock2 Tbsp
-
grapeseed oil120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
egg yolk from large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Białko
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tłuszcz
129 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Garlic oil
25 min
Tartare Sauce
10 min
Tom Yum Paste
45 min
Caesar Salad
30 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Sushi Rice
55 min
Tortillas
1 godz. 30 min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min