Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 jars
Składniki
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
996 mg
Białko
6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Chicken stock paste
45 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Mango sago pudding
35 min