Urządzenia i Akcesoria
Turmeric Chicken Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
85 g cellophane noodles, (glass noodles)rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
41 g
Kalorie
3225 kJ /
771 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min
Gut Immunity Shot
5 min
Braised Beef Stew with Radish
2 godz. 25 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Ayam Paprik
30 min
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Miso Soup
40 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Ayam Balado
45 min