Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
lub 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3225 kJ / 771 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1104 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Soy milk and Mantou buns
6h
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Gambas
10min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Sweet buns (Navettes)
2h
Fish and prawn stock
20 min
Lime and chilli corn
40 min
Cantonese Steamed Fish
40 min