Urządzenia i Akcesoria
Turmeric Chicken Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
85 g cellophane noodles, (glass noodles)rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1104 mg
Białko
41 g
Kalorie
3225 kJ /
771 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lemonade
5min
French Omelet for Two
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Greek Yogurt
11h 40min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Pas d’évaluation
Hummus
10min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
CA Digital Flipbook #1
2h
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Minced Meat
35min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min