Urządzenia i Akcesoria
Versatile Smooth Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-boughtvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
489 kJ /
116.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Quick Bread Rolls
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Traditional minestrone
45 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
No fail mash potato
20 min