Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pasta sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
courgettes cut into pieces300 g
-
button mushrooms cut into pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces8
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.