Urządzenia i Akcesoria
Pickled Red Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1642.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Pickled Onions
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Paneer tikka pizza
2 godz.
Tandoori Marinade
10 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min