Urządzenia i Akcesoria
Pickled Red Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1642.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Hummus
10 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Espresso Martini
5 min
Stout Brownies
45 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min