Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g red onions, thinly sliced in half moons
- 100 g red wine vinegar
- ½ tsp caster sugar
- ¼ tsp caraway seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 82.6 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 9.7 g
- Sód
- 1642.1 mg
Alternatywne przepisy
Pickled red onions
Brak ocen
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Herbes de Provence
5min
Lemon Caper Aioli
10min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Pizza sauce
30 min