Urządzenia i Akcesoria
Pickled Red Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1642.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Herbed Nuts
40 min
Guacamole
5 min
Pico de Gallo
5 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Pickled Onions
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Whipped Feta
35 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min